Диляна Попова иска деца без брак

04.11.2012 09:30 | Видян 2461 пъти

Диляна Попова иска деца без брак

Манекенката и актриса Диляна Попова призна, че е готова да създаде свое семейство. С щастливеца, с когото иска да се обвърже, са заедно повече от година и вече си говорят да минат към по-сериозна крачка в отношенията си.

"Щастлива съм с човека до мен. Дава ми всичко, от което имам нужда. Да се чувстваш обичана и да обичаш, приятелство, доверие. С него получавам сигурност и спокойствие, така че бих могла да създам семейство с този човек", изповяда се Диляна, но отказва да разкрие името на любимия си. Твърди, че той не е медийна личност и не би искал да е обект на светското внимание.

 Красавицата от плевенското селце Гулянци разкрива, че от много малка си мечтае да стане майка. "От 20-годишна имам този стремеж. Просто много обичам децата, но това не се планира, има си време и момент, в който се чувстват – както за кариерата, така и за личния ми живот. Не искам да насилвам нещата, и този момент ще дойде”, категорична е Попова пред списание Love Style.

Тя обаче не държи на брака и вярва, че самото обещание ”Ще те обичам цял живот завинаги, докато смъртта ни раздели” е лъжа. "Никога не знаеш какво ще ти се случи – дали няма да срещнеш след това истинската любов. Дали този човек до теб няма да я изпита и ти няма да си промениш чувствата към него. Това аз не мога да гарантирам", сподели младата актриса.

Само преди няколко месеца гръмна скандалът за тайна любов между манекенката и колегата й от "Стъклен дом" Асен Блатечки. Двамата отрекоха отношенията си, като Диляна е на мнение, че за момента са я обвързвали с почти всеки мъж, с когото си партнира в киното. "Смеем се над това, което писаха за нас. За съжаление хората вземат всичко на сериозно", смята моделката.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !