Търсят гадже за Пипи Дикова

02.11.2012 12:00 | Видян 4699 пъти

Търсят гадже за Пипи Дикова

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева-Пипи , е напът да си остане стара мома. Репортерстващата в bTV госпожица след година ще навърши 30, но още не може да си намери гадже. Тя е отчаяна, че все попада на неподходящи момчета, с които няма как да има сериозни отношения, камо ли пък да създаде семейство.

"Вече искам дете и мъж, но не мога да намеря човека", жалва се Петя Дикова .

Драмите ѝ на любовния фронт започнаха преди години, когато влезе в Къщата на "ВИП Брадър" с майка си Аня. Отвън тогава остана гаджето ѝ, заради което Пипи не спираше да се гласи пред камерите. Тя любеше баскетболния национал Станислав Славейков, с когото неведнъж се бе появявала под ръка на светски събития, пише Уикенд.

Уви, тази връзка се оказа безперспективна. Докато Пипи се кипреше в риалити шоуто, спортистът с лекота я прежали. Почувствал се самотен, той се върна при стара своя изгора – пак репортерка, но от телевизия РИНГ. А щом Дикова излезе от Къщата, ѝ сервира изневярата си и официално скъса отношенията си снея.

От този момент нататък щерката на Сашо Диков все не може да намери заместник на Станислав. Е, през леглото й преминаха няколко момчета, но никое не се задържа достатъчно, че да й стане постоянен партньор. Сега репортерката на „"ази събота/Тази неделя" се е посветила изцяло на работата си, та да не й се налага да мисли колко е самотна, пише още Уикенд.

"Мъчно ми е, че едни от най-хубавите ми години минават без гадже. Дали заради моя грешка или защото Купидон не е на моя страна, все съм сама. Сведох критериите си за мъжете до пълния минимум, но пак продължавам да съм без приятел", проплакала неотдавна пред познати Пипи . И допълнила, че след толкова неуспешни опити да се обвърже сериозно вече не вярвала, че ще намери сродната си душа.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !