Графити артисти рисуват стените на Фабрика 126

02.11.2012 11:00 | Видян 2665 пъти

Графити артисти рисуват стените на Фабрика 126

Тази неделя, от 14,00 до 18,00 часа adidas ще взриви София с партито all originals represent във Фабрика 126. Организаторите обещават купонът да е незабравим и призовават всички фрийрънъри, хип-хоп танцьори, брейкъри, графити артисти, както и всички останали Originals, които имат какво да покажат.

И всичко това, заредено с яка музика. FourPlus, SPIT и SAIAN, едни от най-известните графити арстисти в България, ще превземат стените на Фабрика 126, както само те могат. MonsTribe ще предизвикат на underground dance battle състезание всички, които искат да се докажат.

MonsTribe са домакинствали не едно състезание и са известни с партитата, които организират за своите фенове.Freerun Bulgaria ще покажат уменията си и ще преминават през различни трасета и препятствия. Всичко това ще се случва под звуците на най-яките парчета.

Пистамашина ще атакуват сетивата, YoungBBуoung ще римуват, Ogi23 ще забият с китарите си, а DJ Мартен ще миксира за всички, които ще дойдат да покажат себе си и своите крюта на това уникално събитие за София. А като за финал - мощно афтърпарти с dj set на JamezBongg ще разтърси Фабрика 126 след 20:30 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !