Гръмна силиконът на Нелина

29.10.2012 17:15 | Видян 2593 пъти

Гръмна силиконът на Нелина

Нелина е поредната известна нашенка,  която пострада от суетата, която пострада от суетата си. Подобно на куп фолк певици и моделки, и тя имала в деколтето си цъкаща бомба. Бюстът ма чалга дивата още преди  години бил напълнен с френски силиконови импланти, за които наскоро стана ясно, че са опасни за здравето.

Нелина
първоначално въобще не реагирала на риска за  здравето си и решила, че ще смени пълнежа на гърдите си чак догодина, когато и без  това им изтичал срокът на годност, разкрила певицата. Лекарят й в Пловдив, където се оперирала, също  я успокоил, че не е нужно да бърза и няма никаква опасност.

Отскоро обаче гърдите започнали да я болят и Нелина се прегледала. Оказало се, че  има вероятност  имплантите да са гръмнали и да изпускат част от изкуствения материал  директно в плътта й. Тъй като  френския силикон бе обявен за токсичен, тя трябва да се подложи  на операция, за да се спаси от по-сериозни проблеми, най-лекият от които би бил натравяне.

Певицата  обаче обясни, че  въпреки опасностите, които крие силиконовият бюст, тя отново ще си сложи импланти. "Не мога да оставя естесвения си размер, защото това ще е психически шок, а и физически за тялото ми. Близо 10 години съм със силикон и не мога да си представя как бих се чувствала без него", обяснява Нелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето ги най-бляскавите звезди на Мет Гала

Спящите красавици бе темата на тазгодишното издание на...

Тюйлери, Париж

Тюйлери, Париж Снимка: Гийом Лавру

Няма коментари към тази новина !