Балотели ходи с женски дрехи

25.10.2012 16:45 | Видян 2291 пъти

Балотели ходи с женски дрехи

Сензационен имидж демонстрира суперзвездата на световния футбол Марио Балотели. Нападателят на Манчестър Сити пристигна в скъп ресторант в Манчестър през седмицата, облечен бяла пухкава жилетка, с  която изглежаше като плюшена играчка.

Жилетката му, която изглежда като дамска дреха, бе с много пухкава яка. Пухчета имаше и около китките му, но истински достойният завършек на тоалета се виждаше на гърба на фуболиста. Там с блестящи пайети върху жилетката е изобразен гигантски череп с кръстосани кости, досущ като пиратски флаг от детски анимационен филм, информира Супер 19'.

22-годишният стрелец бе в настроение за празнуване, след като помогна на националния отбор на Италия да извоюва ценна победа срещу Дания във вторник в квалификация за Мондиал 2014. Таблоидът Сън го сравни с френска булонка или пудел.

Това обаче не е всичко. Балотели доскоро е имал двегодишна афера с 21-годишната русокоса англичанка Клои Евънс. Именно тя разкри пикантериите около желанията му в леглото.

"Няма да забравя деня, в който го гримирах по негово желание. Сложих му червило, сенки за очи, руж и руса перука. Той се погледна в огледалото, фръцна се и каза, че изглеждал по-хубаво от мен. Искаше да си сложи и токчетата ми, но му казах, че перфектните му крака няма да изглеждат толкова добре на тях и се отказа. Беше страхотен, обича да го прави", сподели любовницата на нападателя пред таблоида Сън.

Марио Балотели е сред любимците на жълтата преса в Англия, която непрестанно го следи заради изцепките му. Той извърши не една и две глупости, откакто е на Острова и отново даде повод да се говори за него в нефутболен аспект, пише Супер 19'.

Иначе обичайно по телевизиите го дават в мъжки кадър – как дуе мускули гол след гол на Европейското първенство по футбол това лято.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !