Миски откриха реновиран клуб

25.10.2012 16:30 | Видян 2529 пъти

Миски откриха реновиран клуб

Изцяло реновиран и променен Cotton Club отвори врати за редовните си клиенти. Впечатляващият интериор е дело на световния топ дизайнер Юлиан Тахов. Т

Творецът е създал истинско изкуство, съчетавайки лукс и комфорт, стил и кралска изисканост. Смело можем да твърдим, че е изпълнил максимата си: "Дизайн, който отгатва мечтите!". Единственото, което Ви остава в тази уникална обстановка е да се отдадете на изкушението да се забавлявате.   

За да отпразнува събитието Cotton Club покани на изискан коктейл своите бизнес партньори, VIP клиенти, музикални изпълнители и журналисти. В ролята на домакин влезе Иван Динев – Устата, а за финал на вечерта той изпълни най-новия си хит.

По време на коктейла бе представено ревю в две части – спортен и елегантен стил на бутик "Mariela Sandrini" – Милано, чиито ексклузивен представител за България е Мариела Димитрова. Партито бе уважено от куп фолк звезди, сред които Малина, Камелия, Борис Дали, Теодора, Джина Стоева, Ивена, Таня Боева, както и последните миски Ваня Пенева и Габриела Василева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !