Въпрос на доверие

22.10.2012 09:26 | Видян 1743 пъти | Гласували 1

Въпрос на доверие

Всичко в този свят е въпрос на доверие – все едно дали в голямата политика или във ВИП Брадър. Ето и пример. Хората, които продуцират ВИП Брадър, правиха пиара на някоя си Румяна Желева.

Рядко България е брала толкова срам, колкото при нейното отпадане като кандидат-еврокомисар, поради липса на елементарна обща култура. Нейното познаване на географията не е по-различно от това на Черната Златка или на президента Плевнелиев.

Като дипломиран възпитаник на геолого-географския факултет на СУ давам оценка Слаб 2 на тримцата.

Та същата Румяна Желева тези дни не беше избрана за заместник-председател на ЕНП и това се оказа най-големият възможен еврошамар за управляващите. Да не говорим, че лидерът на БСП Станишев само преди 3 седмици стана председател на ПЕС. Както се казва – въпрос на доверие.

Същата работа и по въпроса циганка ли е Мариана Попова, както твърди Бони, джуревка ли е или си е чиста българка. Пак въпрос на доверие.

Въпрос на доверие е и това къде човек си държи парите. Хората, които крепят банковата ни система – президентът и финансовият министър на България, например не си държат парите в същата тази банкова система на България. Нали знаете какво означава възловата банкерска думичка кредит – означава доверие.

И още, може ли да се има доверие на историята, ако е вярно, че Хитлер и Ева Браун не са се самоубивали и не са загинали в Германия през 1945, а са умрели в Аржентина през 60-те. Ако съдим по факта, че ДНК анализ доказа – единствената останка от Фюрера – парче от мозъка му, пазена в държавния архив в Москва, всъщност е на 30-годишна жена, която не е неговата – даже световната история се крепи само на доверие.

Всички тези и още много интригуващи истории разказваме в новия брой на Супер 19’. Да си пожелаем по-добри новини до другия понеделник!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !