Нина Добрев: Не бих гладувала до смърт, за да съм слаба!

21.10.2012 08:24 | Видян 3675 пъти

Нина Добрев: Не бих гладувала до смърт, за да съм слаба!

Нина Добрев има тяло мечта. Хубавицата успява да изкуши не само двамата брата Стефан и Деймън Салваторе от сериала „Дневниците на вампира", а и милиони други мъже по света. Тя е естествена, чаровна и много земна. Казва, че никога няма да забрави корените си, а те са български и не се взима прекалено насериозно.

Нина е само на 23 години и не обича да се облича натруфено и официално, но когато ходи по червения килим, всички погледи са в нея. Как поддържа това божествено тяло, актрисата разказва в новия брой на сп. Self.

Нина откровеничи за:

Визията си за здравословен живот: „Да умирам от глад, за да съм слаба, определено не е за мен. Когато не ям, съм в ужасно настроение. По време на снимки хапвам малко и то храни, богати на протеини като бадемите. Еспресото винаги ме вдига на крак".

Спортния си режим: „Спортувам четири пъти седмично. Тичам сама, а иначе правя спининг. Да спортуваш на въздух е много терапевтично. Имам плосък корем, но не прекалявам с упражненията. Когато трябва да се появя по бикини, спортувам по-усилено и се разделям с десертите за няколко седмици. Но обикновено спортувам, за да се чувствам добре".

Забавните неща по време на снимките: „Имам две любови в шоуто (двамата братя Стефан и Деймън) и доста се целувам. Всеки път преди целувките си мия зъбите".

Мотивацията си: „Искам да продължавам да израствам, правя си дъски, на които си пиша: Учи! Усъвършенствай се! Успей! Използвам въображението си, казвам на глас какво искам и се боря да го постигна и като непрекъснато си го напомням, се мотивирам".

Йогата:"Тя тонизира всяка част от теб. Позата „танцьорка" е страхотна. Стяга се всеки мускул. И трябва да си фокусиран, защото ако умът ти е някъде другаде, ще паднеш. „

Интелигентността: „Да играеш глупак, може и да е сладко за около пет минути. Най-сексапилното нещо е да си умен".

Семейството: „За мен е важно да помня корените си. Нямахме много пари и родителите ми направиха толкова много, за да стигна дотук. Сега, по Коледа, ще наема къща и със семейството ми ще отидем на сноуборд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !