Митьо Очите ортак с грузинската мафия

18.10.2012 16:00 | Видян 5915 пъти

Митьо Очите ортак с грузинската мафия

Отлично осведомени източници от полицията потвърдиха пред "Всеки ден", че Желязков отскоро отговаря за трафика на хероин от Афганистан през Грузия за България и Западна Европа.

Корабите с „кафево" пристигат на пристанището в Бургас и във Варна и благодарение на връзките на Очите, включително и с ченгета, преминават необезпокоявани през родината ни. Обикновено наркотикът се намира на дъното на контейнерите, а по документи корабът превозва консерви, риба, месо и всякакви хранителни продукти. Такъв кораб наскоро е засечен от родните служби на пристанището в Бургас и нарочно в медиите не е споменато за него, за да не се „усети" наркобосът, че го дебнат и да бъде уличен в поредната афера.

Заради безпроблемното преминаване на пратката Желязков бързо успял да се докаже и да спечели благоволението и доверието им и според разследващите несебърският бос вече има
участие и в трафика на оръжие от нашата страна към Грузия и след това към Афганистан.

Хората, с които Желязков работи към днешна дата, също са стари познайници на родните служби. Става дума за Гиа Хергиани, Георги Жордания и Георги Кахиани, които преди 4 години експлоатират същите канали. Тогава чадър според разследването им осигурява тогавашният зам.-шеф на Агенция "Митници" Румен Божинов - Цайса. През 2009 година  тримата  грузинци  трябваше да бъдат експулсирани от България в Грузия и да получат и забрана да стъпват в страната ни 10 години, тъй като са заплаха за националната ни сигурност. Дни решението обаче отменено.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Иранският президент загина при...

Иранските държавни медии потвърдиха, че президентът...

Няма коментари към тази новина !