Алисия пръсна 10 бона за врачка

12.10.2012 12:30 | Видян 4211 пъти | Гласували 1

Алисия пръсна 10 бона за врачка

Любимата на Ники Михайлов бързо налапала въдицата,  защото първоначално ясновидката ѝ поискала само 500 лева, за да я отърве от проблемите ѝ.

После обаче ѝ съобщила, че има кармични задържания и трябва да ѝ прави терапии цял месец. Така изпълнителката на "Карамел" затънала сериозно и започнала да си цака за всеки сеанс.

Главната цел била, след като се изчистят проблемите ѝ, да се добере до уж уникалната и вечна тройна огнена защита против уроки и магии, пише Всеки ден.

Наплашена от завистниците в живота си, вярна на древните български традиции, Алисия смятала, че врачката с паранормални способности може да сложи в ред объркания ѝ любовен живот завинаги.

Освен това мошагенката ѝ обещала да реши в нейна полза делото за издръжката на сина ѝ Валери за която тя се съди с бившия си Валери Божинов.

Така от сеанс на сеанс Алисия олеквала с няколко стотачки, като за близо месец сумата, която пръснала по гадателката, приближавала 10 000 лева. Ефект от терапията обаче нямало.
Недоволна от мистичните услуги, не след дълго певицата разбрала, че е третирана като глупачка, и започнала да си иска парите обратно от мошагенката.

Тя дори я заплашила, че ще я даде на "Господари на ефира". Хитрата врачка обаче я контрирала, че на свой ред тя ще я изтипоса във вестниците и ще разкрие какви заклинания замисля на враговете си.

В крайна сметка Алисия си взела поука от случката и вместо по врачки, решила да ходи на църква и да се уповава на вярата за добруването си.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !