Босът на златодобива свързан с Гад Зееви

08.10.2012 17:30 | Видян 4248 пъти

Босът на златодобива свързан с Гад Зееви

Милиарди долари са изнесени от България напук на родното законодателство от добив на злато и други ценни елементи в недрата на нашата земя. За да си го представим картинно – пари, колкото за едно Белене, пише Супер 19'.

Срещу какво? Ами правителството на Костов е договорило концесията срещу 6 милиона долара, за да мине челопешката мина в мчастни ръце и скандалните 1,5% от печалбите, които по царско време падат на 0,75% . При положение, че дори най-изостаналите африкански държави вземат от конкистадорите 50% от стойността на златото си, за да им позволят да ги дупчат и тровят. Как става всичко това вече 12 години?

Супер 19' разкрива една чудовищна схема, от която даже по цени на БНБ концесионерът изкарва поне 200 милиона евро годишно от нашето собствено богатство,  и в която са замесени доста интересни личности.

Някои предават Исус за 30 сребърника. Други са готови да жертват българската природа срещу 50 бона месечно...

Алекс Нестор, който се представя така, въпреки че си има нормално българско име е директор Корпоративни външни отношения на Дънди Прешъс Металс в нашата страна. Завършил е машинно инженерство в Полша. Билетът за късмета за него е отстраняването на предишния голям бос за България в Дънди – австралиец.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !