Албена Вулева: Къци беше лош работодател

05.10.2012 15:30 | Видян 5660 пъти

Албена Вулева: Къци беше лош работодател

“Къци Вапцаров е лош работодател! От работата си с него имам само неприятни спомени”, разкри пред “ШОУ” Албена Вулева.

Русата устатница е работила с участника във „ВИП брадър“ преди десетина години в предаването „Къци Вапцаров шоу“, което се излъчвало по втора програма на БНТ. По онова време днешната юристка и тв водеща била едно от „момичетата на късмета“.

Според нея често се случвало Къци да разплаква девойките и да ги държи до последно в напрежение ще работят ли или не, ще ги уволни или не... “Той не се държеше добре с нас - момичетата, които работехме в неговото предаване.

Поведението му беше много надменно, демонстрираше своето господство доста явно, може би защото тогава за пръв път имаше собствено шоу и му бе продуцент. Въобще към него, ако трябва да бъда съвсем честна, изобщо нямам добри чувства“, заяви в прав текст Вулева. По думите й често се случвало водещият на шоуто да интригантства и с това още повече да изнервя служителите си.

„Държанието му беше доста по-различно от това, което показва в къщата на Големия брат“, коментира блондинката, която е сърбала попарата на “хрисимия” Къци, пише още ШОУ.

 

снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !