Багата се поболя в Къщата

05.10.2012 09:30 | Видян 2516 пъти

Багата се поболя в Къщата

Багата го закъса със здравето и не е активен участник в “Биг Брадър”. Сега стана ясно, че той има здравословни проблеми и това е причината в последните дни да не участва в състезанията в Къщата. Затова в поредния епизод “Биг Брадър” го постави в ситуацията на най-страдащия.
Така той и Златка влязоха в ролята на Червената шапчица (Златка) и болната й баба (Багата). Принцеса Камелия (Софи) пък имаше мисия и трябваше да окачестви на две табла всеки един от участниците с на най-подходящия от предложените й приказни герои.

Припомняме, че Багата , който преди няколко месеца бе наръган зверски с нож и едва не загина, в началото на риалитито бе накаран да прави коремни преси до откат в съревнование със “сървайвъра” Николай Мартинов.

Спортният дух на Багата не го напусна и за миг, въпреки че си личеше, че не е готов да понесе такова натоварване. Тогава “Биг Брадър” го спря, но в Къщата се чуха мнения, че това е било много противопоказно за човек, макар и спортист, който до преди месеци е бил на легло в болница.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Няма коментари към тази новина !