Армани успял в модата, защото бил хубавец

26.09.2012 16:15 | Видян 1752 пъти

Армани успял в модата, защото бил хубавец

Джорджо Армани разкри, че привлекателността му му е помогнала да не трябва да прави много усилия в началото на кариерата си в модната индустрия, съобщи в. "Дейли телеграф".

Дизайнерът разказа пред в. "Република", че в началото се занимавал с незначителни неща - подреждал витрини и други подобни. Тъй като бил хубавец, шефовете – най-често жени, се отнасяли благосклонно към него. След това решил да не разчита само на външния си вид и така създал една от най-известните модни къщи.

"Осъзнах, че не искам да живея повече така - в периферията на една хубава професия, без да работя усилено и да поемам рискове, без да отстоявам своето”, споделя дизайнерът. "Затова се научих как да работя във всички различни сфери на тази професия. Отначало се заех само с дизайн, защото имах партньор, който се занимаваше с всички икономически и практически аспекти. След това, когато партньорът ми почина, трябваше за всичко да се грижа сам."

Преди да влезе в света на модата, Армани е учил три години медицина, бил е и в армията. В началото на годината той каза, че е "жертвал живота си", за да построи мултимилиардната си модна империя, защото е пропуснал да създаде приятели и да открие личното щастие.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !