Чочо Попйорданов се пропил след раздяла с манекенка?

20.09.2012 17:49 | Видян 11000 пъти | Гласували 1

Чочо Попйорданов се пропил след раздяла с манекенка?

Онези, които се правят, че знаят нещо за българския шоубизнес ще рекат, че Чочо Попйорданов тръгна надолу след раздялата си с Йоана Буковска. Истината обаче е съвсем различна. Да, раздяла с фантастична жена е причината да секне супер кариерата в киното на симпатягата с корен от велик македонски род на войводи. Ала тя е манекенка, а не актриса.
 
Малко след времето на филма Вчера, който го прави звезда и му лепва образа на симпатичен нестандартен пелтек, който ще развива в поредица от свои роли през годините, Чочо Попйорданов си хваща за гадже една от най-красивите жени на София.


Това става около изявите му като поредния чаровен идиот във филма Адио, Рио с Ваня Цветкова от Седем часа разлика. Момичето се казва Нона Милева и е една от малкото тогавашни манекенки, умни и красиви, нищо общо с поколението на Златките. И тя, като Чочо, е от добро софийско семейство на интелектуалци. Двамата са си лика – прилика. Актьорът влиза от филм във филм, въпреки кризата в киното ни на ръба между соца и капа. Нещата между тях обаче се разсъхват и превърналият се във всенароден любимец млад актьор, чието име твърдо е нашумялo сред публиката, претърпява голяма криза.

Отваря му се глътка, която не се затваря и до ден днешен. Чочо се опитва да забрави Нона като сменя театър след театър – от София, където е разпределен заедно с Христо Шопов и София Кузева от Вчера, емигрира Зад канала, а оттам се озовава в Народния. Старата му приятелка от детството Хилда Казасян се опитва да го спаси посредством брак.
 
Другарите по гримьорна от Народния театър – Жоро Мамалев и Велко Кънев също му се притичват на помощ с кариерна поддръжка. Даже го вземат в тв предаването си Клуб НЛО, защото спешно се нуждаят от свеж и ефектен образ след напускането на Павел Попандов.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Няма коментари към тази новина !