Манолев ли е новият Бербатов?

19.09.2012 16:00 | Видян 1458 пъти | Гласували 1

Манолев ли е новият Бербатов?

С голове срещу Италия и Армения само в рамките на няколкото последни дни Станислав Манолев се превърна, ако не в суперзвезда, то поне в момчето с най-сериозни претенции да наследи Бербатов като ИГРАЧ №1 на националния отбор. И то не само като земляк от Благоевград на досегашния лидер в националния отбор на България, който се фръцна и не ще да се върне в представителния ни тим. А като безспорен голмайстор.

Питомецът на Гриша Ганчев от златните години на Литекс бе изстрелян от Ловеч в европейския футбол. Взе го стар гранд като холандския Айндховен. Това стана на 25 юли 2009 г. Момчето от Пиринска Македония сключи 3+2-годишен договор с ПСВ. Медиите тиражираха

трансферна сума в размер на 3,1 млн.евро,

като Литекс ще получи и 20% от всеки бъдещ негов трансфер. А той е на хоризонта. Очаква се през януари Станислав да отпраши към Москва, където два гранда се борят за неговия подпис. Сумата, която искат за него от холандския клуб вече е повече от двойна на онази, за която нашият пристигна в страната на лалетата. 5 милиона паунда или 12, 5 милиона лева струва голмайсторът. Точно колкото батко му Митко, неговият градски!

В края на тази година той ще стане на 27


и точно сега е на върха на възможностите си. За разлика от други футболисти, той не се пести в националния отбор, за да пази сили за клубните си срещи. Именно такива критики, апропо, принудиха Бербатов да се обиди на БФС.
Вече четири години – от август 2008 година, Станислав получава повиквателни за представителния тим на нашата страна. Едва на 7 септември 2012 г. обаче удари неговият час с гол срещу Италия. След мача Манолев бе признат за играч номер едно на терена. А световен специализиран сайт обяви дубъла му от игрите с вторите в Европа и с Армения като достоен за

състезател на седмицата на цялата планета

Дори да беше само голът срещу адзурите, нямаше как да не го признаят и по света, та дори и у нас, където бъка от „спецове”. Не всеки може да забие от 30 метра на великия вратар Джанлуиджи Буфон.

автор: Супер 19'

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !