Актьорът Георги Стайков не пуснал на Дарина Павлова

17.09.2012 18:15 | Видян 7894 пъти | Гласували 1

Актьорът Георги Стайков не пуснал на Дарина Павлова

Новият сериал Къде е Маги възроди интереса към звездите от легендарния филм Вчера. Всъщност, поради липсата на свободни медии преди 24 години публиката не знаеше почти нищо за тях. И до днес истинските им истории остават тайна дори за феновете на филма и актьорите. Затова решихме да посветим няколко статии на тях.

Младите звезди от блокбъстъра Вчера се събраха 24 години по-късно в новия сериал Къде е Маги. И отново в центъра е блондинът. Въпросът всъщност е кой е Георги Стайков?

Той е секссимволът на 1988 г. Половината ученички в България и немалко по-възрастни дами са влюбени в русокосия боксьор от Вчера, докато другата половина въздиша по екранния му конкурент и приятел, изигран от брюнета Христо Шопов. В живота отношенията им са сходни. Двамата се борят за първото място във ВИТИЗ. И не може да се каже, че са близки приятели, както признава самият Стайков.

„Жоро нямаше гадже в академията. Никога не сме го виждали с някое момиче, въпреки че бая девойки си падаха по него”, спомня си тяхна състудентка от онези години.  Сред фенките му е госпожа Мулти. Ала не я огрява. Бедното по онова време момиче от Казанлък няма шанс с изгряващата звезда, която влиза от филм във филм. Жоро почти не я забелязва. Състудентът на милионерката отхвърля всякаква възможност тя да е била секссимвол на ВИТИЗ, макар да признава, че  самият той е бил.

Точните му думи: „Дарина беше много отворена жена, предполагам е останала такава и сега. Но да е била сексимвол?! Тя никога не е била обявявана за сексимвол. Мен, ако са ме обявили, това е хубаво, но тогава бяха съвсем различни времена”.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !