Над 100 бона взел Малък Тошко от ВИП Брадър 3

15.09.2012 10:08 | Видян 4487 пъти

Над 100 бона взел Малък Тошко от ВИП Брадър 3

Сензацията на последния излъчен досега ВИП Брадър през пролетта на 2009 година не беше участието на Аня Пенчева, както акткрисата вероятно си е мислила. Както тя, така дори и Милко Калайджиев бяха засенчени от един човек, който нито е артист, нито е певец, нито дори манекен. Но за сметка на това и на всички звезди и звездици, попаднали около него в телевизионната къща, показа чувство за хумор и присъствие на духа.

Над 100 000 лева според клюките по коридорите на Нова телевизия е излязло на медията удоволствието да направи звезда на своето риалити шоу внука на Тодор Живков. По предварителния сценарий, какъвто сценаристите на предаването винаги подготвят и забъркват, срещу него трябваше да бъде изправен дисидентът Емил Кошлуков, който е малко по-възрастен от Малък Тошко, ала попада в същото поколение. Идеята на организаторите на шоуто беше да сблъскат родения в Правителствена болница червен принц, който се е появил на света със сребърна лъжица в устата с едно интелигентно момче от народа, което обаче е имало куража да влезе съвсем младо в политиката.

Поради характера на националния манталитет двубой на тази висока кота не се състоя. Съквартирантите и милионната публика се интерсуваха от съвсем други сблъсъци – особено от този на Аня Пенчева срещу Ивайла Бакалова, който доведе до тотален крах на имиджа на примата на Народния театър. И години по-късно тя още не може да се порадва на такава обич от страна на публиката, каквато имаше преди това. 

Тошко обаче обра точките с чувство за хумор, липса на звездеене и способността да бъде приятел с всички, което спечели за него много хора. Всички бяхме чували за него, но малцина го познаваха.

Така изваждането му като заяк от цилиндъра на фокусника предизвика фурор. За ужас на политиците симпатягата, който бърбореше почти денонощно и пускаше лаф след лаф от екрана доведе до възраждане и на симпатиите към цялата му фамилия и към неговия дядо, на когото е кръстен.
Най-щастлив и горд от представянето на Малък тошко се оказа баща му Иван Славков. На екрана той вижда в края на своя земен път, че е отгледал достоен наследник.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !