Мартин от "Под прикритие" възмъжа

13.09.2012 13:30 | Видян 2670 пъти

Мартин от

Ивайло Захариев, по-известен като Мартин от "Под прикритие", се появи с чисто нова прическа на премиерата на филма си "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Присъстващите на премиерата забелязаха, че актьорът от хитовия сериал се е разделил със солидна част от чупливата си коса и ще го гледаме с момчешки офъкана фризура в третия сезон на хитовата поредица.

"Какво, не ми ли отива?", попита Ивайло репортерите, които го попитаха защо се е лишил от къдриците си.Оказа се, че  новият имидж е бил по настояване на режисьора на сериала.

Освен това главният герой от "Под прикритие" е поработил доста и върху фигурата си. Ивайло е стопил поне пет килограма от теглото си, като на тяхно място е изваял здрави и стегнати мускули. Те са му необходими за опасните каскади и гонки, които Мартин ще предприема в новите епизоди на крими сериала, стартиращи съвсем скоро по БНТ.

Основните критики срещу него бяха за неубедителното му присъствие на екрана като ченге под прикритие. Ивайло  определено не бе в нужната физическа форма и привличаше по-скоро на отчаян абитуриент, отколкото на полицай, внедрен в редиците на мафията.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !