Пламен Марков за Бербатов: Най-добрият българки футболист

11.09.2012 14:45 | Видян 1071 пъти

Пламен Марков  за Бербатов: Най-добрият българки футболист

Бившият национален селекционер Пламен Марков вярва, че инициативният комитет „ЦСКА – Възраждане” ще изчака настоящите собственици на червените - „Титан”, да погасят своите задължения до края на октомври, както са обещали.

След което от инициативния комитет ще предприемат следващата стъпка към възраждането на червения клуб. Това Марков сподели при гостуването си в първото за сезона издание на популярното спортно шоу „Пред банята” по TV 7.

Според него много притеснителен е фактът, че предоставените стойности на задълженията на ЦСКА от страна на собствениците и представителите на „ЦСКА-Възраждане” се разминават драстично.

Според собствениците задълженията на червените са „едва” 5-6 милиона лева, докато кандидат-купувачите имат данни, че „Титан” имат да погасяват близо 80 милиона лева.

Марков изрази своето задоволство от играта на националния отбор на България срещу Италия, но побърза да уточни, че подобен добър резултат на старта на квалификациите не ни прави фаворит в групата. Въпреки това, бившият национален селекционер сподели, че отборът се движи в правилната посока на развитие.

За отказа на Бербатов да облече отново националната фланелка Марков отбеляза, че във футбола без всеки може, но определи Берба  като най-добрият български футболист за последните 10 години. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !