Дарина Павлова носи зъби за 32 000 долара

03.09.2012 10:30 | Видян 4413 пъти | Гласували 1

Дарина Павлова носи зъби за 32 000 долара

Голям проблем за една известна дама по соцвреме е било хем да бъде звезда на шоубизнеса, хем да не разполага с голям бюст. Пословични са примерите от онова време, когато поради липсата на достъп до пластичен хирург видни актриси използваха памук, за да надуват сантиметрите гръдна обиколка.

Нежната революция помогна да се сбъдне мечтата на немалко красавици и да им се отвори възможност де са коригират. Тогава обаче изникна въпросът за парите. В зората на демокрацията малцина имаха финансовата способност да платят подобна интервенция - нищожният курс на лева спрямо долара, а и до ден днешен пластичните хирурзи обявяват котировки в твърда валута (вече евро), правеше невъзможна мисия набъбването на бюста.

С идването на Иван Костов и замогването на бизнеса нещата се отвориха. В края на 90-те години започнаха да се появяват истински феномени. Аня Пенчева например винаги е била безкрайно красива, но както може да се види на много снимки и в епизоди от филми, не е могла да се похвали с някакъв специален бюст. Изведнъж малко преди идването на новия век тя придоби една завидна гръдна обиколка. Дали е било работа на майката природа? Или на дискретен спец? Въпрос на подозрения. Но едно е сигурно. Така апетитът за секс символа нарасна.

Появата на Дарина Павлова в България за 40-ия рожден ден на съпруга й Илия Павлов през горещото лято на 2000-ата година обаче предизвика истинска сензация. Госпожа Мулти се появи с най-ослепителната усмивка, която София и Варна бяха виждали. Веднага се заговори, че това й е струвало много пари. Даже се появи и точен разчет за щедрото вложение - 1000 долара на зъб или 32 000 в зелено за цялата съвършена изработка. Днес не звучи много, ала по онова време белоснежното чене чинеше колкото 3-стаен в София. Просто апартаментите може би са били евтини. Само напомняме, че средната заплата в същата онази година се движеше между 100 и 150 долара. Сиреч средният кюстендилец трябваше да работи в най-добрия случай точно 20 години, за да може да си сложи усмивка като на съпругата на най-богатия българин.

"Помня я от ВИТИЗ, тези цици не са нейните, веднага коментираха и подчертаното деколте на Дарина състудеитките й. Бърза проверка на светските шпиони показа, че и гръдната обиколка на госпожа Мулти е плод на напредъка на американската пластична хирургия. Тя предпочитала да даде луди пари, ала да не легне под ножа на български спец. По онова време в София се носеха зловещи разкази за неуспешните операции на начеващите тогава родни експерти по разкрасяване. Немалко дами бяха осакатявани с фалшив и забранен украински силиконов гел, както и с ред други неумения на лекарите, които са ги поели. Даже и за най-добрите се твърдееше, че допускали някои видими неточности. Сред най-коментираните клюки от онези години беше интригата за това как Стивън Сегал се стресирал от бюста на Наталия Гуркова.

Двамата станали близки малко след операцията по надуването на циците на брюнетката. „Мис България на всички времена" имала доста неприятни и по-големи от очакваните белези от интервенцията в началото на живота си като едрогърда хубавица. Но нека да се върнем на Дарина Павлова. Тя не спря да смайва своите почитатели и завистници, когато през 2003-2004 година се подложи на още една изключително авангардна за времето пластична революция.
Бившата актриса си опъна лицето посредством техночудо.

В средите на познавачите тогава го определяха като „златна решетка". Лаически обяснено ставало въпрос за опъването на някакви подкожни нишки, които да държат кожата на лицето и скалпа така, сякаш е в перманентен лифтинг. Така до самото грухване на една богата дама тя щяла да изглежда поне десетина години по-млада от действителната си възраст, като за чаровни и артистични натури като Дарина спецовете обещавали ефектът да изглежда и като минус 15 години. По-скромните дами в шоубизнеса естествено не биха могли да прибягнат до такива операции за баснословни суми. За тях обаче в София преди около петилетка се появи изключително навременна услуга „ботокс на повикване  по домовете".

Лъчезарни и изглеждащи поне с 10 години по-млади от възрастта си жени като актрисата Мартина Вачкова и певицата Ирина Флорин може би са прибягвали точно до такива форми на разкрасяване, предполагат светски клюкари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !