Борис Солтарийски се пропи

31.08.2012 15:15 | Видян 2432 пъти

Борис Солтарийски се пропи

Борис Солтарийски тотално се е пропил! За  да поддържа темпото на  ангажименти, на звездата на "Ку-ку бенд" му се налага да залага на различни стимуланти, съскат злите езици.

Хубавецът буквално е смазан от работа. Понякога той има по 5 участия седмично. За да е във форма, Солтарийски започвал с "повдигачите" още от обяд под формата на бири. Любимият му помощник за добро настроение и успешно участие пък била чашката с уиски. Борис редовно посягал към нея, за да се бори с умората и стреса, и все по-стремглаво попадал в плен на зависимостта. Близки и приятели вече следели поведението му изкъсо и внимавали за първи изблици на алкохолизъм.

"Не е нормално да се започва с пиенето още от обяд, но пък да е всяка вечер в дискотека и да не вкусва, също е притеснително. Важното е само да не минава границите на благоприличието", коментират от обкръжението на звездата.

На този етап нямало данни Солтарийски да злоупотребява с белия прах, може би защото Слави е издал ултиматум - който посегне към дрогата, си заминава от екипа. Трифонов издал това желязно правило още преди години, когато в балета му се чепеше Галя от "Сатен". Според мълвата Дългия научил, че танцьорката си пудри носа, и по тази причина тя скоротечно излетяла от екипа. След това била издадена заповед: който се друса - вън от шоуто!

Иначе покрай участията си по кръчмите Борето доста се е замогнал. Както съобщи седмичникът "Уикенд", той получава по 3000 лева на участие, от които си прибира 70%. Така надницата му на седмица стига до 15 бона.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !