Дънов лекувал с чесън, лимон и плюнка

17.08.2012 17:00 | Видян 5285 пъти

Дънов лекувал с чесън, лимон и плюнка

Петър Дънов е дипломиран лекар от Бостънския университет, макар никога да не е практикувал в кабинет. Вместо това той издава в голям тираж своите съвети как хората да се лекуват не с лекарства – плод на химическата и фарацевтичната индустрия, а с изпитаните през вековете методи на народната медицина. Специално подбрахме за вас някои от важните му препоръки за най-обичайните болежки. С изненада отрикхме, когато ги подтогвяхме, че дори мнителни личности като Лили Иванова са взели, вероятно без сами да знаят, именно от Учителя свои навици.  Убедете се сами:

АЛКОХОЛИЗЪМ
Заставете човека, консумиращ прекалено много спиртни питиета да изпива но 2-3 литра вода на ден. В процеса на лекуване трябва да започнете от малко количество и постепенно да увеличавате. Първия ден 1 чаша вода, втория ден - 2 чаши, третия ден - 3 чаши, после 4, 5, 6, чаши, докато стигне до 15-20 чаши на ден.

БЕЗСЪНИЕ
1.  Против безсъние яжте чесън в малки количества.
2.  Измийте тялото си с хладка вода. След това го забършете, като го оставите леко влажно.
3. Ранно лягане.
БЪБРЕЦИ
За болни бъбреци яжте боб. Задължително е първата вода на боба да се изхвърля.

ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ВЕНЦИТЕ
Да се измиват редовно венците с отвара от лайка.

ГАСТРИТ
1.  За гастрит първо вземете очистително-рициново масло. После ще пиете топла вода на малки глътки. След това ще пиете отвара от лайка, 3 пъти дневно, по 1 кафена чашка, преди ядене, вечер. Хубаво е да пиете житена и царевична вода. Яжте препечен хляб и обикновена картофена супа, без подправки.
2. Да се пие по 1 чаена лъжичка зехтин на гладно.
3. Сок от прясно зеле.
ГЛАВОБОЛИЕ
1.  Когато ви боли главата или очите, сложете на слепоочията си прясно приготвен топъл квас. Първо намажете мястото с малко зехтин и след това наложете кваса.  Според степента на болката можете да го държите на слепоочията си от 10 до 14 часа., и от 3 до 5 пъти седмично.
2.  Изпийте 3 чаши гореща вода на малки глътки. След това вземете очистително. Като освободите стомаха си, направете една топла баня и си легнете. В банята ще стоите малко.
3. Вземете 1 шепа ягодови листа, сложете ги да киснат във вряла вода 5 мин. Тази вода да се пие от болния.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Няма коментари към тази новина !