Приключи разследването срещу сина на Баретата

15.08.2012 13:15 | Видян 1537 пъти

Приключи разследването срещу сина на Баретата

Полицията приключва разследването срещу големия син на Златомир Иванов - Златко Баретата. 16-годишният шампион по сноуборд Алекс бе задържан, след като преди седмица униформени спрели за проверка колата, в която се возел, и открили него боен пистолет "Валтер".

"Приключихме бързото производство, което се води срещу Алекс Иванов. Изпратили сме материалите за него с мнение, че трябва да бъде съден. Оттук нататък тежката дума ще имат Районната прокуратура и Районният съд в Несебър", заяви пред "България Днес" Милен Димитров, началник на полицията в Бургас.

Димитров уточни, че обяснения от рода на това, че Алекс е намерил пистолета случайно и имал намерение да го предаде в МВР, нямало да хванат дикиш пред магистратите.

"Не е важно кой какво казва. Важни са доказателствата. Именно на тяхната база се решават случаите, които са обект на проверка и разследване", категоричен е полицейският началник.

Засега Алекс отказва да коментира случая. След като преспа една нощ в полицейския участък в Несебър, той бе освободен и в момента се готви за състезания.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !