Плевнелиев засенчи Желю по гафове

13.08.2012 12:15 | Видян 3172 пъти | Гласували 1

Плевнелиев засенчи Желю по гафове

Росен Плевнелиев е на път да засенчи бившия президент Желю Желев по гафове.Настоящият държавен глава е на "Дондуков" 2 едва от седем месеца, но вече конкурира по нелепи ситуации Желев, който бе начело на страната цели седем години и бе сред държавниците с дипломатическия протокол.

И в Лондон, за да гледа нашите спортисти на Олимпийските игри, Плевнелиев, показа че  не е на "ти" с това как трябва да се държи един истински президент.Там той събра погледите на обикновени туристи и дипломати заради спонтанните си изблици на радост, които в никакъв случай не отиват на един такъв държавен глава. И при откриването на Игрите на Олимпийския стадион, и в спортните зали в Лондон президентът скачаше и викаше досущ като малко дете, което за пръв път открива света за себе си.

Иначе Плевнелиев изригна от кеф на триумфа на волейболистите ни над Германия и при победните схватки на Станка Златева.Въпреки че тя не успя да грабне олимпийското злато, а взе сребро, президентът като луд развяваше родния флаг, когато течеше церемонията по награждаването на боркинята.Зрителите, които бяха около президента, с учудване разбраха, че  това е президентът на България.Плевнелиев прояви жив интерес и когато кметът на Олимпийското село Чарлз Ален му показа какво представляват олимпийските медали.

След това като щастлив турист президентът се снима и пред петте преплетени кръга в центъра на селището и разгледа най-големия ресторант на планетата, какъвто в момента представлява огромен обект, осигуряващ изхранването на над 10 000 души в продължение на 20 дни.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !