Чеци без пари за гаранцията

09.08.2012 12:00 | Видян 1316 пъти

Чеци без пари за гаранцията

Изродът Николай Русинов - Чеци, който е обвиняем за зверското убийство на Яна Кръстева в Борисовата градина е изоставен от всичките си близки, научи "Всеки ден". Мъжът, който с всички усилия се опитва да излезе от ареста след три месеца престой зад решетките, е опротивял и на приятелите си, които не се сещали за него. Нещо повече - след като миналата седмица съдия Мариян Марков от Софийския градски съд реши скандално да пусне Чеци на свобода, Русинов инструктирал адвоката си да започне да събира пари, за да плати гаранцията му от 15 бона. Оказало се обаче, че всичките близки на изверга отказали да му дадат и една стотинка, за да излезе от ареста. Най -непреклонна била бившата му жена, от която Русинов има дете. Тя дори не желаела да чува името му.

Още преди време екссъпругата му отказваше да отговаря на въпросите на следователите под претекст, че не желае да има нищо общо с Чеци и извращенията му. Така Русинов ударил на камък за парите още преди да се реши окончателно дали той ще се измъкне от ареста.

Днес трябва да се гледа протестът на прокуратурата срещу решението на съдия Марков да пусне Чеци срещу 15 бона, а ако Софийският апелативен съд потвърди становището на колегата си, Русинов ще се разхожда необезпокояван навън. Както "Всеки ден" писа многократно, Чеци обича да се налива с алкохол до безсъзнание, а самият той признава пред следователите, че се възбужда, като удря няколко шамара на жената, с която иска да прави секс.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !