Ванга прогонила гадателката на Първанов

08.08.2012 17:45 | Видян 5232 пъти | Гласували 1

Ванга прогонила гадателката на Първанов

Най-скандални са отношенията на Ванга с руската гадателка Тамара Глоба. Не е тайна във висшите кръгове, че именно тя е автор на личните хороскопи на президента Георги Първанов и неговото семейство. Съпругът й Павел Глоба пък се опита да отгатне резултата от изборите през лятото на 2009 г. И се провали тотално, защото според него Бойко Борисов нямаше да стане премиер, а Станишев оставаше на поста.
Дали двамата руснаци са посъветвали държавния ни глава да измисли формулата за смесен мажоритарно – пропорционален вот, не е ясно, но е много вероятно. Но именно тя качи местата на ГЕРБ в парламента от 103 на 117. И ако братушките с фамилия Глоба са виновни, нека Първанов на тях да се сърди, че не му се сбъднаха политическите конструкции и кроежи.

Тамара Глоба идва на посещение при Ванга. Идеята й е да си направи последваща реклама в Русия като наобиколи медиите и започне да разказва колко е близка с българската оракулка. За доказателство е заредила с много лента фотоапарата си и мечтае да се нащрака до насита с петричката врачка.
Само че гадателката на Първанов удря на камък. Тя получава среща с Ванга. За нашата предсказателка е интересно от човешко любопитство да усети има ли наистина дарба рускинята. В онези години Глоба вече се е прочула в нашата страна с вещаенето на човешки съдби и световни промени по картата на звездното небе. Ванга по принцип никак не обича астролозите.

Самата тя не им вярва, защото водолейската й същност я е дарила със сетива за свръхестественото по рождение.
Така че петричанката посреща с недоверие руската гостенка. За да й вземе страха, тя започнала беседата с Глоба на интимни теми. По своя неподражаем грубоват и понякога дори просташки начин, тя навлязла в най-дълбоко пазените лични тайни на гостенката си. Според спомените на племенницата на Ванга леля й не просто отгатнала важни събития от любовния живот на Тамара, но и направила някои съществени нравствени забалежки за поведението на рускинята.

Когато я направила на пух и прах с разгаданите интимни тайни, Ванга се измайтапила с гостенката. Пожелала да й погледа по звездите. Горката Глоба била толкова стресната, толкова отчаяна и толкова засрамена, че се оправдала – през деня, казала, няма звезди.

Бурен гърлен македонски смях щял да счупи прозорците на къщата на Ванга. Както петричката врачка, така и обкръжението й от роднини и приятели не можело да не се изхили от сърце на нелепата ситуация с нафуканата рускиня. А на гостенката не й останало нищо друго, освен да избяга със сълзи на очи.
Глоба явно много се е изложила пред Ванга, защото тя обичала Русия и другарувала с известни тамошни екстрасенси като Людмила Ким и Джуна, чиито дарби наистина ценяла.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !