Коцето фучи с над 300 км/ч

08.08.2012 10:00 | Видян 2716 пъти

Коцето фучи с над 300 км/ч

Фолк певецът Константин закъса насред автомагистрала "Тракия". Горивото в резервоара на свръхмощния "Нисан" GTR, с който Коцето фучи, свършило, след като чалга изпълнителят натиснал педала на газта до дупка в мощна гонка. Самият той се хвали, че е фучал с 300 километра!

В неделя вечер Константин пътувал към София, връщайки се от участия по морето. С него в колата бил и озвучителят му Вели - брат на Борис Дали, а зад тях карали авери на певеца, с които той често сяда на маса.

Заредени с добро настроение от морския бряг, Константин и сие решили да се позабавляват на пътя, спретвайки си опасна гонка. Певецът седнал зад вола на свръхмощния си автомобил и натиснал педала на газта до максимум. По правите участъци на магистралата двете коли фучали с над 300 километра в час, споделят и очевидци на опасното родео. На практика не е имало кой да ги спре на  пътя, нито да ги заснеме, тъй като на новия участък на магистралата все още няма поставени камери.
Съсредоточен в пътната обстановка обаче, Коцето напълно забравил да гледа към електронното табло на колата си  изведнъж моторът ѝ угаснал.Оказало се, че свръхмощният "Нисан" направо е изпил и последната капка бензин в резервоара.

"Не съобразих, че карайки с над 300 км в час колата се превръща в ламя и гори много повече. Слава Богу, че бе свършило горивото, а нямаше повреда", смее се на случката Константин.

Приятелите му с другия автомобил веднага притичали до най-близката бензиностанция и напълнили туба с гориво за лъскавото возило на чалга певеца. Това обаче не е първият случай, в който бившето пиле на Райна изпада в подобна ситуация. Преди време той отново не обърнал внимание на датчика, който отчита наличността в резервоара, и тогавашната му кола отново го оставила на пътя. С подобни спомени обаче той само се забавлява на маса.

Докато Константин обръща случилото се на шега, не по такъв начин гледат противниците му. Открай време певецът е известен със страстта си към бясното каране, респективно с това нарушаването и на Правилника за движение по пътищата. Благодарение на популярността си обаче Коце винаги се разминава със санкции от органите на КАТ срещу усмивка или картичка с автограф.

"Господ все така да го пази, но неразумното поведение на пътя винаги е предпоставка за произшествие, особено шофирайки с такава безумна скорост. Да не забрави, че рискува не само своя живот", мъмрят във фолк средите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !