И Румяна минала през Коко Динев

01.08.2012 11:45 | Видян 16170 пъти | Гласували 2

И Румяна минала през Коко Динев

„Аз няма да мълча, ще кажа истината, както винаги и само истината...Ще кажа толкова колкото може да се каже в един интернет.... Глория, Луна и Цветелина мразеха и мразят все още Румяна. Опитаха се да въвлекат и Тони Дачева в тази си ОМРАЗА КЪМ РУМЯНА.Те никога не могат да я стигнат най вече по благородство и добра душа, като майки дори! Бях И на погребението на Румяна. Доста неща видях...разбрах. За мене това бе достатъчно. Нямах сили да ида на гробищата. Не съм я учила, но Добринка, моята най голяма приятелка учителка от село Тича я учеше в Котелското музикално училище, където и аз тогава преподавах. Добринка Биденова умря след Румито..дано е случайно . Страдаше от болно сърце. Румяна имаше всички данни за певица номер едно. Румяна пречеше дори с това ,че беше харесвана и желана повече от тези певици по горе , особено от Глория. Тогава всички почти всички "големи" търсеха Румяна . Тя едва смогваше от участия, като певица разбира се, не както сега участията на попфолк певиците са ...не и музика.
За Глория не желая тук да пиша. Може да ми се наложи на друго място ...”

Тези фатални думи, които звучат като извадени от монолог из телевизионен сапунен сериал, принадлежат на учителка по музика на Румяна. Пълните с болка фрази обрисуват един от най-разпространените слухове около смъртта на певицата.

А той гласи, че тя е станала жертва на черна магия. И то не от кого да е, а от именити колеги. Те, естествено, не коментират, но паметливите познавачи на фобк бранша са втечение колко негативни отношения имаха приживе някои така наречени родни звезди към добрата по душа своя другарка.

Именно по тази причина в последната сутрин от живота си тя е била на врачка. Искала да развали магията или поне да отърве децата си от тях. Дали я стига прокоба или просто след скандал с нейния любим Любо той е толкова изнервен, че не може да овладее техния скромен Голф? Това не ни е съдено никога да разберем. Факт е обаче, че Румяна погива на пътя на върха на славата и красотата си.

Сбъдва се мечтата й никога да не остарее. Но вероятно - и черната магия, която са й направили. Злото обаче не стига децата й. Макар и тежко ранени, и синът, и дъщерята на изпълнителката се спасяват. На принципа „Изгори, за да светиш”, тя губи всичко, но спасява кармично най-близките си същества.
Защо я мразят толкова кокурентките й. Причината е женска. Румяна е с фигура на манекенка, за разлвика от възпълната по онова време Глория, пък и й се лепят най-личните хубавци на София по онова време – братята Илиеви.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !