Валери Йорданов пак подкара джипа

30.07.2012 15:30 | Видян 6499 пъти

Валери Йорданов пак подкара джипа

Валери Йорданов отново подкара джипа си! Режисьорът на филма "Кецове" преживя най-трагичния ден в живота си на 29 май 2010-а - тогава със същата машина, докато се возеше с жена си и щерка си, припадна зад волана и катастрофира.

Двама мъже пострадаха, а личният живот на актьора се

срина

Сега, две години по-късно, положението е една идея по-радостно. Жената на Валери му роди  втора дъщеря преди няколко месеца - на 21 януари.

Кръстиха я Яна. Топпапараците на "България Днес" заснеха как Йорданов води двете си дъщери и жена си към

закътан плаж

по родното Черноморие. Татуираната звезда на Народния театър бе влязла в ролята на съвестен глава на семейството.

Валери не позволи на жените около него да носят багажи и сам се натовари като магаре - на гърба голяма раница, в едната ръка плажна чанта, а в другата - маска и шнорхел. Любимата му, облякла единствено разкопчана риза над банския, носеше шестмесечната Яна  на ръце, а зад нея подтичваше другата им щерка, също по риза.

38-годишният актьор заведе семейството си да събира тен на адски таен плаж - и как няма, като е режисьор на "Кецове" - действието там се развиваше на морския бряг.  Лентата бе и

любима

на Жералдин, щерката на великия Чарли Чаплин, която бе в журито на миналогодишния Московски филмов фестивал, пише "България днес".

След като се напекоха добре, Валери и трите му любими жени си тръгнаха. Качиха се в гигантския джип на Йорданов и отпрашиха към залеза точно като по филмите. 

снимка: Фейсбук

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !