Стефания Колева на плажа в суперформа?

25.07.2012 13:30 | Видян 4075 пъти | Гласували 2

Стефания Колева на плажа в суперформа?

Феновете на Силви от  рейтинговия сериал  „Тя и той” зърнали своята любимка в градче по южното ни черноморие, в компанията на приятели. Те твърдят, че Стефания се появила на плажа  в чудесна форма.

Eдна от най-очарователните усмивки на българската сцена и екран признала, че дължи стройното си тяло на Хипокси терапията.

"Няма нищо по-добро за релакс и тонизиране от Хипокси. Обличаш  скафандър с камерки и лежиш половин час, а той ти стяга кожата.После влизаш в една космическа капсула и въртиш педалите. След тренировката се чувстваш чисто нов – няма умора, а сантиметрите на деликатните места постепенно се топят”.

Актрисата от Народния театър обмисля втори летен антракт, този път само с любимия мъж и детето си. „Най-приятната  почивка е със семейството, на топло, на море”, споделя Стефания.

Тя е известна с това, че не обича да изнася личния си живот на показ и не е от дежурните герои на жълтите хроники. Убедена е, че най-важното в живота е да си себе си – естествен, позитивен, нормален.

Многобройните й почитатели последно я гледаха на сцената на Народния театър в постановката на Александър Морфов „Животът е прекрасен”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !