Агент Тенев забрани хита Гербер

24.07.2012 15:30 | Видян 3401 пъти

Агент Тенев забрани хита Гербер

Грандиозен скандал избухна между изпълнителката на хита "Не е лесно да си гербер" Соня Иванова и автора на текста Иван Тенев, пише "Телеграф".

Светският хроникьор беснял, защото 19-годишната певица смени част от текста. Според Тенев никой няма право да се набърква без негово разрешение в един творчески продукт, какъвто е текстът му към песента, станала хит за нула време в социалните мрежи.

Той разкри в сутрешния блок на ЬТV  "Тази сутрин", че е изумен как лириките в композицията са били променени без неговото знание, а младата изпълнителка се превърнала в съавтор на песента.

Признание

Соня Иванова си призна в ефир, че е променила текста. Тя обаче искрено се учуди, че Агент Тенев го е превърнал в такъв голям скандал.

Младата изпълнителка даже го обвини, че започнал да си прави реклама на неин гръб, след като песента станала известна. Тя се опита да се измъкне от ситуацията, като обясни, че  направила промяната заради по-доброто напасване към гласа й и заради изпяването.

"Песента е за цветето гербер и няма политически нотки", твърди Соня Иванова. На въпрос дали чака покана за членство в партия ГЕРБ, тя обясни, че ще си помисли, ако дойде такава покана.

SMS

Агент Тенев допълни, че е получил есемес от изпълнителката, че ще запише песента в оригиналния й текст.

Той е накарал певицата да подпише декларация, че няма да изпълнява песента пред публика. Освен това той възнамерява да я съди заради промяната на авторския текст, който е регистриран по Закона за авторското право.

Тенев определи поведението на Соня Иванова като нагло и показа SМS от нея с уверението, че ще изпее оригиналната песен. "И нея ще й забраня да изпълнява публично", зарече се авторът.

Песента (по текст и изпълнение  на Соня Иванова) може да чуете ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !