Жанклод води Manowar на чалга

23.07.2012 15:15 | Видян 3358 пъти

Жанклод води Manowar  на чалга

Екшън героят Жан Клод ван Дам може да заведе музикантите от Маnowar на чалга в любимото си заведение Sin Citу, пише "Телеграф".

Рокаджиите в момента са у нас, за да запишат саундтрака към новия филм на екшън звездата. По време на престоя си у нас басистът Джоуи де Майо помолил Ван Дам да им покаже нощния живот в столицата. Близки до актьора разкриват, че той искал да ги заведе на чалга, за да усетят балканските страсти.

Замразен

"Срещнах се с Джоуи де Майо и му обясних моята версия за целия саундтрак. Той ще напише музикалната партитура толкова добре, че лесно ще вкара Маnowar във филма", разкри Жан Клод, който участва в лентата като актьор, режисьор и сценарист.

Лентата Soldiers е копродуция между холивудския ветеран и дългогодишния му сътрудник -екшън специалиста Моше Даймънд.

Лентата е заснета в Тайланд през 2008 г. и трябваше да излезе през 2010 г. на голям екран под името Тhe eagle path или "Пътят на орела".

Жан Клод ван Дам обаче не харесал крайния вариант и замразил продукцията на стойност $5 млн. Към днешна дата обаче белгиецът е решил да го преснима и то в Бългaрия.

Поне 2-3 седмици за снимки е предвидил Ван Дам, но при монтажа вероятно ще се ползва и заснетият в Тайланд материал. За снимачния процес у нас ще бъдат дадени поне още $1 млн., разкриват специалисти.

Отмъщение

Жан Клод ван Дам пази в тайна сюжета на лентата. Единственото, което е посочил като описание в най-голямата филмова база данни imdb, е: "Преследван от миналото, неговото отмъщение няма граници".

В Solidiers участие взема и родният актьор Башар Рахап. Освен Ван Дам във филма участват и децата му - 25-годишният Кристофър и 21-годишната Бианка Брий.

източник: "Телеграф"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Няма коментари към тази новина !