Емил Найденов: Сесил играе в схема за изнудване не премиера

22.07.2012 09:00 | Видян 3406 пъти | Гласували 1

Емил Найденов: Сесил играе в схема за изнудване не премиера

Защо ни потърсихте, г-н Найденов?
 
Дълбоко съм възмутен и като баща, и като гражданин от гнусните инсинуации с някакви есемеси, които тенисистката Сесил Каратанчева уж била получавала от Бойко Борисов. Още повече че много добре знам за какво става въпрос.
 
Каква е вашата версия?
 
Това не е версия, а факт. По време на турнето в Южна Америка през февруари тази година дъщеря ми Александрина беше със Сесил Каратанчева на турнир в Колумбия.Те бяха единствените българки там, като Сесил се е състезавала за Казахстан.

В непринуден разговор по време на храна Сесил Каратанчева подметнала на дъщеря ми, че може да има облаги, ако бъде включена в схема за компрометиране на правителството и по-специално на премиера.

Тогава ми се стори несериозно. Но сега, като виждам какво става, ми е ясно за каква схема е говорила Сесил Каратанчева. За мен е без съмнение, че определени сили, които нямат нищо общо с тениса, се мъчат да компрометират първо, българския премиер и второ, федерацията по тенис.

Защото вътре е замесено и името на Стефан Цветков, председателя на федерацията по тенис, като свидетел на въпросните есемеси.

Познавам този човек лично и знам колко много направи и продължава да прави не само за дъщеря ми, но и за всички наши талантливи тенисисти.

Сесил Каратанчева и баща й твърдят, че такива есемеси са получавали и други млади тенисистки.
 
Нека кажат кои са. Или сега ги търсят с оферти като тази, която отправиха към дъщеря ми, и затова нямат свидетели? Не вярвам някой да се хване.

Спортът възпитава определени качества и участието в подобни машинации не е сред тях. Категорично смятам, че няма други деца, замесени а тази афера. В един отбор са, на всички турнири са били заедно.

Ако е имало такова нещо, все щеше да се разбере, нали? Диа Евтимова и Елица Костова също могат да потвърдят думите ми. По това време те бяха на същата възраст, на която и Сесил Каратанчева. Първата ракета на България е Цветана Пиронкова, Елица Костова е втората, Диа Евтимова - третата, и дъщеря ми е четвъртата.

Тя е играла тенис с Бойко Борисов, била е награждавана в турнири под неговата егида и цялата тази история с есемесите ми се струва уродлива, родена от болни мозъци.
 
Какви по-точно облаги е предложила Сесил Каратанчева на дъщеря ви?
 
Материални, разбира се, за бъдещото и развитие. Знаете, че тенисът е доста скъп спорт. Но да си осигуриш средствата по този начин е долно и едва ли някой истински спортист би го направил.
 
Изключвате ли варианта все пак Бойко Борисов да е бил привлечен от Сесил Каратанчева, от нейната красота или сексапил?
 
Глупости. Няма грозни момичета в националния отбор, вижте снимките. Дори Цветана Пиронкова беше обявена за една от десетте най-сексапилни тенисистки в света. Е, защо да я пропуснат? Или пък моята дъщеря?
 
Ако Каратанчеви не докажат своите твърдения, а това няма как да стане, трябва да понесат своята отговорност. И да се види кой има интерес от  тази работа.
Това в никакъв случай не е българският спорт. Та той е визитка и посланик на България в целия свят.
 
Вие как бихте реагирали, ако разберете, че 14-годишната ви дъщеря получава есемеси с неприлични предложения?
 
Първо, нямаше да чакам седем години, а веднага щях да сигнализирам на съответните органи. Без значение кой е човекът, който ги изпраща, и на какъв пост е. За всеки нормален баща децата и семейството са на първо място, после са приятелите.

Но съгласете се, че не може Сесил Каратанчева да е получавала неприлични есемеси през 2005 година, майка й и баща й да знаят и чак сега да реагират. Какво е това според вас? Следващата седмица дъщеря ми ще участва в турнир в Астана, Казахстан, заедно със Сесил. Нека да видим какво ще й каже тогава
 
След това интервю тя едва ли ще иска да говори с дъщеря ви.
 
Защо да не иска? Нека да каже каква е схемата и кой я подбужда да участва в нея. Дали не става въпрос за изнудване? На Сесил договорът й с Казахстан изтича, може и това да я мотивира. А пък баща й миналата година го махнаха от борда на „Академика 2000".

Според мен обаче личните интереси на Каратанчеви в случая са на заден план. Подбудите са други и идват от други хора, които са против правителството и премиера.

Това ще излезе наяве, няма да остане скрито. Но да се опетни честта на един човек, да се омаскари по стара българска традиция едно име по този абсурден начин с малолетни деца, за мен това е абсурд.

Така можете да си озаглавите статията -"Абсурдите в България"-ко друго може да се обвини премиера, но в педофилия... Нямам думи Само болен мозък може да роди такова нещо. Този човек трябва или да бъде освидетелстван, или да бъде подведен под отговорност. И това се случва в една европейска държава! Срамно е! Как ще се интегрираме в Европа, кой ще ни повярва за Шенген след такива гнусни истории? Всички трябва да реагираме много остро!

източник: в. "Телеграф"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !