Ивайло Захариев катери скали с жена си

20.07.2012 10:45 | Видян 2406 пъти

Ивайло Захариев катери скали с жена си

Вместо да разпуска на някой лъскав морски курорт с коктейли и нощни приключения, младият актьор е избрал по-здравословен начин, но пълен с рискове. Той и съпругата му Миряна са любители на зеленината през лятото и предпочитат да разпускат сред балкани, гори и реки.  Изпълнителят на главната роля на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” е планирал редица преживявания сред чист въздух, заедно с любимата си Миряна.

Първо ще посетят Еленския балкан с една единствена цел – да почиват и съзерцават красотите му. Но след това лирично встъпление следва поредица от експерименти с адреналина. Двойката ще се посвети на рафтинг и на скално катерене в реални природни условия. Ивайло Захариев  не е единственият любител на екстремния живот сред екипа на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”. Вече е известна любовта на режисьора Жоро Костов и актьора Деян Донков към въздушните спортове, както манията на Део по сърфа и други забавления по вода. Филмът също обещава екстремни кино емоции за публиката от 14-ти септември!

Гангстерската комедия „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” разказва историята на двадесет и три годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.)

Режисьор, продуцент и сценарист: Георги Костов; съсценарист: Естер Симеони; Оператор: Георги Райков; Актьори: Ивайло Захариев, Пламен Великов, Рая Пеева,  Георги Кадурин, Асен Блатечки, Тодор Доцев, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део, Деян Донков, Цветан Николов, Филипа Балдева, музикантите от „Акага”, Братя Мангасариян и мн.др. Със специалното участие на проф. Илия Добрев.

От 14-ти септември в кината! Разпространява Alexandra Films!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !