Анелия взе Бирмата от Преслава

16.07.2012 13:15 | Видян 8787 пъти | Гласували 1

Анелия взе Бирмата от Преслава

Според последната клюка, която циркулира в светските среди, младия плейбой и милионерски син Жоро Бирмата има нова сърдечна тръпка, пише Супер 19'.

Любопитното е, че обект на неговото внимание отново е певица от попфолк жанра. Става дума за Анелия, която пък от доста време няма гадже и все се оплаква, че не може да срещне правилния мъж. Мълвата разнася, че малко след като скъсали с Преслава, Жорко веднага се огледал за нова изгора и много си харесал бившата на Коко Динев. Веднага направил справка къде има изяви красивата старозагорка и тръгнал по нейни участия. Миналия уикенд двамата се засекли на морето и Бирмата решил да атакува. В крайморско заведение в Несебър, където Ани имала участие, той изкупил пет кошници с рози, които й били поднесени на сцената. След този жест младият бизнесмен поканил певицата на Пайнер на дискотека в Слънчев бряг и двамата тържествено се появили на Какао Бийч.

Присъстващите в нощния клуб буквално били като ударени с мокър парцал, тъй като Бирмата  държал за ръка чаровната изпълнителка. Анелия пък от своя страна гледала да спазва дистанция, за да не тръгне веднага приказката, че има нещо общо с бившия на колежката си. Пред свои приятелки тя коментирала, че чувства пернишкия бизнесмен като свой приятел и фен и че е прекалено малък за нея. Не така смятал обаче вървежния младеж, който шпори улиците с последен модел Бентли. Жоро на всяка цена искал да го върне тъпкано на Преслава, която щяла лудо да ревнува от колежката си в Пайнер. Освен това пък Анелия е една от най-красивите и желани жени в родния шоубизнес.

Бирмата продължил с атаките и в София. Той лично се обадил и поканил изпълнителката на Погледни ме в очите на рождения си ден. Жоро вдигнал тузарско парти само с подбрани гости, на което присъствали софийски младежи от сой. Анелия обаче не се появила, а само честитила празничния повод и обещала да вечеря с новия си ухажор, пише още Супер 19'.

Клюкари от фолк средите много се забавляват със случката, тъй като се завъртат невероятни любовни триъгълници. От една страна Анелия е бивша съпруга на Коко Динев, от друга преди време Преслава бе изживяла любовна авантюра с хазартния бос, а сега пък и двете са забъркани в отношения с Бирмата. Всички са в очакване как ще се развие този латино сериал, но по всичко личи, че интригата тепърва предстои.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !