Аги вън от "Седем часа разлика"

11.07.2012 17:15 | Видян 4448 пъти

Аги вън от

Екранната героиня на актрисата Мария Статулова - Аги, все още не е част от сценария на новите епизоди на сериала „Седем часа разлика, научи "Телеграф".

„В момента не снимам, но работата по сериала вече започна и колегите работят на пълни обороти. Не знам как ще се развие образът на героинята ми Агурик. Това зависи изцяло от сценаристите. В края на миналия сезон сюжетната линия около Аги и отношенията й с Васко (в ролята е Пламен Сираков) и Бай Юнал (Васил Банов) затихна. Засега нещата между тях са доста неясни и не се знае как ще се развие връзката им, не знам каква е причината", разкри пред "Телеграф" Статулова. В момента текат снимките на новия трети сезон на кримката, като засега не е ясно дали ще бъде последен. Той трябва да се завърти в ефира на bTV през септември.

Сценаристите Милена Фучеджиева и Любен Дилов-син обаче пазят в пълна тайна новия сюжет. Снимките на третия сезон трябва да приключат до средата на лятото, след което актьорите да излязат в заслужена почивка. Според запознати Мария Статулова също ще се присъедини към снимачната площадка след няколко седмици. Звездата от филма на Георги Дюлгеров "Авантаж" е част от актьорския екип на "Седем часа разлика" от самото начало.

За ролята на Аги тя получила покана директно от продуцента на поредицата Магърдич Халваджиян. „Маги ме покани на разговор и ме избра за ролята. Актьорите във всеки един филм са много важни, затова и подборът им изисква много време", сподели актрисата. Актьорът Калин Сърменов познат с ролята си на култовия мафиот Михаил Михайлов - Милото, пък ще се присъедини към трупата на Народния театър наесен. Той ще се превъплъти в една от емблематичните роли на Марчело Мастрояни, тази на великия любовник Доменико Сориано в „Брак по италиански".

Сценичната интерпретация на италианския оригинал е дело на режисьорката професор Снежина Танковска.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !