Искра Радева плаче: Не съм отгледала проститутка

09.07.2012 13:30 | Видян 8326 пъти

Искра Радева плаче: Не съм отгледала проститутка

Шок в семейството на актрисата Искра Радева предизвика огласяването на ВИП компаньонките от каталога на Антон Петров-Хамстера.

Името на дъщеря й Елена Станулова изскочи от скандалните тефтери и тя бе набедена, че е работила като момиче на повикване.

Срамната история съсипа популярната майка на манекенката. Искра Радева обаче реши да не мълчи по темата и опита да защити дъщеря си. Актрисата даде изявление, в което бе категорична, че щерка й никога не е била проститутка, пише "Всеки ден".

"Не бил могла да отгледам подобна жена. На моята Елена никога нищо не й е липсвало. Възпитала съм я на морал и не ме е разочаровала", проплака Радева и призна, че не е спряла да плаче, откакто дъщеря й е била замесена в скандалния случай.

Според Искра Радева някой е натопил Елена, че продава плътта си. Тя съзира в изскачането на името на Станулова опит на конкурентки да й навредят, като я очернят.

"Говорят за материалното й положение и колите, които кара. Аз знам всеки лев, който тя е получила откъде е, защото аз съм й го дала. Джипът, който кара, сме й го купили ние с баща й. По-точно той е на театъра ми", разсея слуховете актрисата, че със скъпата кола чедото й се е сдобило по розов начин.

Искра Радева е на 100% убедена, че снимката, която е влязла на Елена в скандалния каталог за международни проститутки, е попаднала случайно. Нещо повече - тя е присъствала на фотосесията и е наясно какви фотоси са правили на детето й.

Това било и единственото появяване на Елена в агенция, тъй като тя не се интересувала от моделство, категорична е Искра Радева.

Голямата актриса твърди още, че познава добре рожбата си и знае всяка нейна стъпка. "Лени е възпитана по такъв начин, че това никога няма да се случи, за което я обвиняват", отсече Радева.

В момента момичето е в чужбина и за това не може да се чуе думата й. Актрисата предположи, че Мис България 2008 Ралица Тодорова, била заставена да разпространява слуховете за  дъщеря й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дизайнер: Изкуственият интелект

Дизайнер: Изкуственият интелект

3500 г: Най-старата маслина в света,...

3500 г: Най-старата маслина в света, Крит

Няма коментари към тази новина !