Сексхормон надува бюста

06.07.2012 13:45 | Видян 2025 пъти

Сексхормон надува бюста

Специален сексхормон, който се инжектира в човешкото тяло, е основен фактор при растежа на гърдите, твърдят американски учени.

Направено проучване сред повече от 16 000 души пък доказват, че въпросният хормон увеличава и възможността от образуване на рак на гърдата.

Големина

Колкото по-голям размер сутиен носим, толкова е по-голяма и вероятността да се разболеем от коварната болест рак, твърди д-р Никола Ериксън.

"Наистина излиза, че големината има значение относно злокачествените образувания. Генетичните фактори влияят много и дори да звучи малко несериозно, изследванията доказаха, че генетиката на размера на гърдите при жените има връзка с генетиката на рака на гърдата", категоричен е д-р Ериксън.

С тези резултати така желаните от всички пищни форми се оказват животозастрашаващи. Въпреки шокиращите разкрития обаче дамите в цял свят продължават по всякакви начини да напомпват гръдната си обиколка.

Билки

В САЩ установиха, че има доста по-безболезнен начин от рисковите в последно време силиконови импланти, за да се сдобием с мечтаните едри цици. Много билки и хранителни добавки за увеличаване на гърдите съдържат природен естроген - т. нар. фитоестрогени.

Това са вещества, открити в растенията, които имитират женския полов хормон и помагат за образуването на женски вторични полови белези.

Пример за такива растения са сминдухът, който стимулира растежа на гърдата по два начина: имитира действието на естроген и стимулира производството на пролактин, и люцерната, която работи за регулиране на хормоните и насърчаване на здравословния растеж на гърдите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !