Бербо крие 1 милион лева в подземен гараж

05.07.2012 16:00 | Видян 4245 пъти

Бербо крие 1 милион лева в подземен гараж

Почти 1 милион лева стоят заключени в гараж под кооперацията на столичния бул. „Бъкстон". Това е стойността на автопарка на най-актуалната ни футболна звезда Димитър Бербатов, изчислиха автоманиаци.

На метри под жилищната сграда, в която нападателят на „Манчестър Юнайтед" притежава мезонет, са паркирани под ключ 4 автомобила. Последното бижу в колекцията на звездата стана черно „Бентли Континентал GT V8". С подобно, но с по-стар модел се вози и Христо Стоичков. Чудовището на Бербо обаче е с 4-литров двигател, а средният разход на гориво е мечта - малко над 8 литра на 100 км. Максималната скорост, която развива, е 303 км/ч. А и цената му не е лоша - почти 300 хил. долара.

Бербо сменя бентлито с джип „Кадилак Ескалейд", за който според познавачи се е изръсил с над 200 хил. лева. Зад воланите на другите две лимузини, спортни мерцедеси, сядат половинката на бившия национал Елена и баща му Иван Бербатов.

Въпреки че самият той изневери на германската марка, Митко остава верен на регистрационните си номера. Във всичките преобладава цифрата 9, с която нападателят играе на „Олд Трафорд".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !