Хамстера отново в ареста

27.06.2012 09:00 | Видян 1433 пъти

Хамстера отново в ареста

Антон Петров – Хамстера е бил арестуван късно вечерта във вторник, научи “Всеки ден”. От МВР потвърдиха задържането , но отказаха подробности около акцията.

До края на деня ще има подробности, лаконични бяха от пресцентъра на силовото министерство. Хамстера е сочен от МВР за дясна ръка на бившата барета Алексей Петров. Първият знаков арест на Антон Петров бе по време на спецакция “Наглите”. Тогава в портмонето на съпругата на Хамстера бе открита банкнота от откупа на похитения от бандата за отвличане студент Румен Гунински. Хамстера обаче не се сдоби с обвинение.

Месеци по-късно Петров бе задържан и по операция “Октопод”. Заедно с Алексей Петров той е обвинен като част от организирана престъпна група за рекет и изнудване. За последен път белезници щракнаха около китките на Антон Петров на 10 май. Тогава Хамстера бе заключен на столичния бул. “Черни връх” по подозрение, че готви покушение над висш полицай. За евентуални жертви на Хамстера бяха спрягани имената на шефа на ГДБОП Станимир Флоров и на заместника му Валентин Цоновски. Ортак на Петров в начинанието според разследващите бил несебърският наркобос Димитър Желязков- Митьо Очите. Двамата бяха задържани за 24 часа и подписаха предупредителни протоколи, че няма да убиват топ ченгета.

На 18 май, Петров отново бе арестуван, този път по подозрение, че готвел покушение над председателя на Софийски градски съд Владимира Янева. След като отново бе предупреден да не го прави, Хамстера бе освободен.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !