Бойко: Имам си гадже

26.06.2012 15:30 | Видян 5922 пъти

Бойко: Имам си гадже

Само да й кажа името – и ще я разкостят, твърди премиерът в интервю по пантофи и китара. Разкрива още как зарязал Цветелина и как Цветан Цветанов продължава да му говори на „вие“

Година след признанието си пред вестник Труд, че в спалнята му няма „едни женски гащи“, министър-председателят Бойко Борисов заяви открито: „Има една госпожица, която ми е по-близка“. Интервюто му „по пантофи“ пред списание LOVEstyle за журналистката от bTV Миролюба Бенатова се превърна в истински народен хит вчера.

Освен да играе футбола, премиерът обича да рисува и да свири на китара. По думите му не е влюбен, но си “има една госпожица, която ще прибере”, когато свърши с държавната работа, а министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов все още му говори на “вие”.
От интервюто става ясно още, че “какви ли не неща” са падали на главата на Борисов, когато бил пожарникар, защото поради суетата си не носил каска.

Премиерът обяснява, че 30-годишната му дъщеря Венета от първия му брак с лекарката-офталмолог Стела, който приключи заради връзката с бизнесдамата Цветелина Бориславова, живее в САЩ. Той много иска да се прибере в България, за да “се събере с някого” и да работи тук.
Тя дори за малко се прибрала тайно от него и я взели на работа “при Дянков”, но щом разбрал, той я изпратил обратно: „Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа.“

Борисов разказва още как той сам е прекратил връзката си с Цветелина Бориславова, защото тя искала да се развива, а неговият пост не позволявал това. “Щом искаш да правиш бизнес, да се развиваш – нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да си седи в кухнята и да не излиза. И такива няма, защото аз не харесвам такива жени”, разказва той.

Следва и загадъчното признание: “Има една госпожица, която ми е по-близка. Милата, само да я обявя и ще я разкостят. Когато приключа с държавата работа, ще се оженя и ще си я прибера”. Въпреки това обаче Борисов не бил влюбен в мистичната госпожица. “Не мога да съм влюбен. Да си влюбен - означава да мислиш за някого, да му даваш време, да го водиш на разходка, на почивка. Аз сега нямам такава връзка. Събота и неделя работа, вечер – също”, допълва той.

В интервюто премиерът обяснява какво е според него изневярата и какво е „другото“. “Изневярата е, когато поддържаш паралелни връзки и когато е с чувство. Другото, не че е редно, но се случва и всички го правят.”

Министър-председателят се изплашил от тумора в мозъка на сестра си Красимира Иванова, защото кака му е институция. Вечерта преди операцията отишъл при нея във Военна болница, но заспал на съседното легло. Иначе страхът му дошъл от там, че ставало дума за главата й, а не за ръка или крак.
Борисов за пореден път обясни, че е най-суров към приятелите си, които всъщност нямал. Когато станал премиер някои се опитали да се възползват от него, но той се разграничил от тях, а дори Цветанов уволнил един от най-добрите му приятели в МВР, защото му нямал доверие.

Борисов разказва още, че се чувства уютно в резиденцията си в Бояна, заради препарираните животни. Харесвал трофеите и когато харесал нечий чужд му го вземал, с уговорката, че някога ще му го върне. “Като видя някъде хубав екземпляр и го искам да поседи тук малко и после го връщам на собственика”, обяснява премиера.

За да поддържа образа си на съзидател, Борисов обяснява, че пред спалнята си държи статив и платно. Той разказва за рисуването въпреки, че не получи почетното звание на Съюза на българските художници, която случка пък стана повод министър Вежди Рашидов да сравни таланта му с този на Пикасо.

Нощем, когато не успява да заспи, Борисов “дрънка на китарата”. Освен това майка му му липсва, въпреки, че прилича на баща си, който бил “див петел”.

Снимка: LOVEstyle

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !