Стартира нова MTV продукция

20.06.2012 13:00 | Видян 634 пъти

Стартира нова MTV продукция

Този четвъртък – 21 юни в 18:00ч по CITY TV започва първият епизод от риалити шоуто THE HILLS. Това е продължението на супер популярното шоу Лагуна Бийч и поредната авторска MTV продукция, която ще се излъчи по любимата бг музикална телевизия.

В центъра на сюжета на ТHE HILLS е животът на Лорън, позната на зрителите на CITY TV от сериала Лагуна Бийч, след завършването на гимназията, когато се сблъсква с истинските драми и предизвикателства в живота.

Пътят на Лорън към независимост проследява напускането й на Лагуна Бийч заедно с най-добрата й приятелка, Хайди и заминаването им за Лос Анджелис, за да намерят мечтаната работа. Там те откриват и нови приятели, които им помагат да преодолеят трудностите.

Лорън трябва да се справи едновременно с училището и работата си в Teen Vogue. Междувременно, тя решава да даде и втори шанс на любовта си с Джейсън.

И точно когато всичко се нарежда по местата си, тя е поставена пред нова дилема – дали да замине за Париж или да остане в Ел Ей с приятелите си.

Какво ще избере любимата блондинка на тийнейджърите – разберете от първия сезон на ТHE HILLS - всеки четвъртък от 18:00 по два епизода от сагата, с повторението всяка неделя от 14:00 само по CITY TV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !