Огнян Донев заплашвал Костов да не закача олигарсите

19.06.2012 09:30 | Видян 1875 пъти

Огнян Донев заплашвал Костов да не закача олигарсите

Шефът на КРИБ Огнян Донев заплашвал Иван Костов заради войната, която лидерът на ДСБ обяви на олигарсите. Това сподели лично Командира в отговор на въпрос на “Всеки ден” дали наистина Любомир Павлов и Огнян Донев са му “отрязали главата”, както се твърди в скандалния разговор, изнесен преди дни в медиите. Шокиращата случка станала на среща на ръководството на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България с хора от ДСБ в парламента.

“Тогава КРИБ и най-вече Огнян Донев грубо и агресивно поискаха от нас да преустановим определена политическа линия, която сме започнали в тежка битка срещу злоупотребите с господстващо положение. Поискаха го агресивно, настъпателно, заплашвайки”, беше директен Костов. Той добави, че днес се виждат изпълнени тези заплахи. Думите му бяха потвърдени от депутата от ДСБ Иван Иванов.

Тъмносиният шеф посочи като много важен въпроса кога точно е завършено следствието срещу Донев и Павлов и колко време е престояло завършеното досъдебно производство в ръцете на прокуратурата и при кой прокурор. Ако е престояло съмнително дълго, на какво се дължи това, изостри темата той.

На въпрос на “Всеки ден” възможно ли е Любомир Павлов и Огнян Донев да определят лидерите на политически партии, Костов отвърна, че зависи след кого ще тръгнат избирателите – дали след такива като Павлов и другите олигарси, или ще последват собствените си разум и чувства.

По повод върнатия Закон за съдебната власт от президента, Костов заяви, че за него е важно “да не се купува ВСС”. Той е убеден, че ДСБ досега е играла роля на гарант на определена политика за запазване на демократичните принципи, както е в случая с ВСС. ДСБ ще подкрепи и ветото върху Закона за горите. „Ние не сме против развитието на ски спорта, но това трябва да става без привилегии и преимущества“, категоричен беше той. Костов напомни, че тъмносините са внесли своите предложения още през 2010 г., но те не са били уважени от управляващите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !