Мейси Грей представя албум у нас

14.06.2012 14:30 | Видян 1275 пъти

Мейси Грей представя албум у нас

Надали някой може да забрави благия и секси глас на Мейси, който чухме на живо за първи път на родна земя през 2009г. заедно с великолепната и заразяваща енергия на бенда й. Заедно, те успяха да вдигнат на крака, препълнената зала 1 на НДК. Този път се пренасяме още по-нагоре, в зала 3, където очакваме още повече секси хитове, заразителна атмосфера и много танци.

Феновете на Мейси Грей ще могат да чуят хитовете Glad You're Here от албума BIG, Sweet Baby, Do Something, Why Didn't You Call Me, Obvilion, Still и I Cry, както и поразителни кавъри на известни парчета от редица емблематични инди рок, поп и рап банди като Radiohead, Nicole Scherzinger, Yeah Yeah Yeahs, Kanye West, Arcade Fire и много други.

Covered e шестият студиен албум на успешната американска певица и актриса, спечелила 2 Грами, 2 МТВ награди и продала повече от 15 милиона албума по света

Билети за концерта на Мейси Грей на 21-ви ноември, в зала 3 на НДК се продават в мрежата на Ивентим. Летният промо билет е на цена от 40лв. През септември и октомври цената на билетите ще бъде 50лв, а през ноември - 60лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !