Галена и Райна трупат пачки в Лондон

12.06.2012 17:15 | Видян 3838 пъти

Галена и Райна трупат пачки в Лондон

Певиците Галена и Райна заминават на летните олимпийски игри, които ще се проведат това лято в английската столица Лондон, научи "България днес".

Двете брюнетки обаче няма да хвърлят чукове или да скачат на дълъг скок, а ще изнесат концерти. Райна твърдо е решила да обиколи зоните около олимпийския парк "Кралица Виктория" в Стратфорд и около река Темза.

Галена също ще използва визитата си на Острова, за да се разходи, но нейната обиколка включва и шопинг по магазините. От местните бутици тя планирала да си накупи модни дрехи, които да използва в бъдещите си клипове.

С гостуванията си в Лондон певачките на "Пайнер" значително ще увеличат и банковите си сметки. За гастрол в чужбина изпълнителите прибират четири и петцифрени суми в зависимост от договорките си с организаторите - някои вземат само 1000 лева, но други се прибират в родината си с над 10 000 лева, което си е успех за двучасово изпълнение.

Не е тайна, че на такива участия певиците прибират солидни пачки и от бакшиши, като понякога сумата надхвърля 1000 евро, пише още "България днес".

Райна тази година се завърна от турне в САЩ, където изнесе няколко концерта. Галена пък често гостува в различни европейски градове, но остава само по една вечер.

снимка: Planeta tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !