Карамазов иска 500 лв на вечер

12.06.2012 13:00 | Видян 2511 пъти

Карамазов иска 500 лв на вечер

Владо Карамазов се е взел за звезда от Бродуей и вече не ще да играе в представления за редови хонорар. Бившият водещ на тв шоуто „Сървайвър" си е вдигнал тарифата - иска по 500 лв. за излизане на сцената.

Актьорът получава пет стотака за ролята си в хитовия спектакъл „Спанак и картофи" в Сатирата, където си партнира с Юлиан Вергов и Захари Бахаров. Така заедно с щатната заплата от Народния любимецът на тийнейджърките успявал да скърпи бюджета.

Но от месеци в портфейла му зее дупка  от Театър 199, където Карамазов осма година играе в спектакъла на Мариус Куркински „Рибарят и неговата душа", му бавели плащанията. Миналата събота постановката по Оскар Уайлд навъртя 150-о представление, но за хонорарите Владо трябвало да чака, и то доста - понякога с месеци. А и сумите там нямат нищо общо с новата му тарифа, защото постановката е от времето, преди Карамазов да нашуми с ролите си в Народния и участието си като водещ в „Сървайвър".

От бруталните закъснения на хонорарите актьорът изпаднал в дива ярост - освен че се оплакал пред приятели, той беснеел и пред ръководството на Театър 199. В подобна ситуация изпадали и звезди като Зуека, Татяна Лолова и Захари Бахаров, Владимир Пенев и Мария Сапунджиева, които също се качват на „бутиковата" сцена. Театър 199 няма щатна трупа, а на сцената му всяка вечер гастролират различни актьори. Участията им там са по един-два пъти седмично. Шефовете на 199 се стискали и пазарели яростно за сумите от по 200-300 лв., които известните имена искали за появите си на живо.

За разлика от, тях обаче Карамазов няма тв участия в сериали и предавания, а и рекламите с неговия лик напоследък оредяха.

Известно е, че хобито му са скъпите пътешествия до далечни дестинации, а при сегашните си ангажименти Владо е принуден да си стои вкъщи. Именно затова секссимволът на Народния бил решил да навакса финансово с доходни театрални гастроли на други сцени, за да може да се почерпи с дълга екскурзия до екзотична страна.

източник:България Днес

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !