Иглесиас шашна Петя Дикова с целувка по устата

11.06.2012 11:00 | Видян 1965 пъти | Гласували 1

Иглесиас шашна Петя Дикова с целувка по устата

Неостаряващият Хулио Иглесиас затвърди славата си на мачо и за пореден път показа слабостта си към нежния пол. В края на интервюто си за Би Ти Ти прочутият певец награби Петя Дикова и горещо я разцелува по устните и по бузите. Тя бе толкова шашната от случилото се, че дума не успя да обели в ефир. Бате Хулио не си поплюва, коментира обаче колежката й, водещата на „Тази неделя” Лора Крумова, където бе излъчено интервюто.

68-годишният испанец е у нас, за да изнесе след дни концерт в София. Иглесиас демонстрира добро чувство за хумор. На въпроса на Петя наистина ли е спал с 3000 жени, той отговори, че по-скоро са 25 000. „Сутрин флиртувам с утрото, следобед – със следобеда, флиртувам с морето, флиртувам с всяко живо същество. Това ми дава сила да оцелявам. Аз не съм роден певец, понякога, след 45 години като се събуждам сутрин си мисля, че може би съм такъв, но не всеки път смятам себе си за талант,” сподели той.

Хулио увери, че никога през живота си не се е напивал, но обожавал виното. През 80-те години харчел по 1 милион долара годишно за изискани елексири. Той разкри, че баба му и дядо му били журналисти, както и бившата му съпруга. „И аз съм бил журналист и обичам професията. Това е начин да покажеш, че все още си жив“, каза Иглесиас. Певецът легенда учил за юрист, но завършил 35 години по-късно.

„На 3-4 година станах певец, но обещах на баща си, че когато имам време ще завърша и ще стана адвокат“, спомня си днес Иглесиас, който след почти 40 години изпълнява обещанието си. Не харесвам журналистите, които пишат, че съм на 67 години, а аз всъщност съм на 47, пошегува се още любимецът на милиони.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Няма коментари към тази новина !