Три непопулярни банди ще свирят на Elevation 2012

01.06.2012 14:45 | Видян 1302 пъти

Три непопулярни банди ще свирят на Elevation 2012

Снощи в столичния бар Radio Café се проведе финалът на конкурса за непопулярна българска група, която да вземе участие на Elevation Music Festival. По традиция, в избирането на групите, главна роля имаха членовете на бандите, които тази година ще свирят на главната сцена на фестивала – Gravity Co, SKRE4 и Der Hunds.

За разлика от миналогодишното издание, този път бяха избрани цели три групи, като последната беше определена от интернет потребителите на VBOX7. Безапелационни победители се оказаха The Barbarones, които събраха най-много гласове от членовете на журито.

Групата ще има възможността да представи своята музика на главната сцена на фестивала редом до Fatboy Slim, Cypress Hill, Erykah Badu и др. Битката за второто място се проведе между Algoriddim и Rebelites, които след първото гласуване събраха равен брой точки.

Победителят беше определен чрез жребий. Късметът се оказа на страната на Rebelites, които заеха своето място сред българските групи на фестивала. Изборът на интернет потребителите посочи групата Bzd, като фаворит сред десетте финалисти в конкурса.

Конкурсът за непопулярна група на Elevation Music Festival е първото събитие, в което български изявени музиканти подпoмaгaт свои непопулярни колеги, изпращайки ги на сцените на голямо музикално събитие.

В двете издания на музикалната надпревара, своето желание за участие изявиха над 500 български групи и артисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !