Теди Москов загубил девствеността си по време на земетресение

25.05.2012 09:14 | Видян 2328 пъти

Теди Москов загубил девствеността си по време на земетресение

Гениалният театрален режисьор Теди Москов загубил девствеността си когато бил на 17 години и то точно по време на земетресението във Вранча 1977- ма. Това разказа самият той пред Ани Цолова и Виктор Николаев в предаването „Тази сутрин” по bTV .

„При сегашния трус не се изплаших, защото аз имам опит и то от типа „2 в 1”. Беше една благоразположена към плахи девствени момчета съседка, която ми отне девствеността точно по време на труса- беше невероятно и оттогава при мен двете неща вървят заедно. Но то пък рядко има земетресения у нас, така че и рядко правя секс”, скандализира Москов водещите с неочакваното си признание и бурно се разсмя. Тогава Теди е бил тийнейджър и все още не е мислим за театър, затова пък днес е сред доайените в режисурата.

Заради успешната си постановка „Едно малко радио”, продуцирана от Сатиричния театър и „Артишок”, той и Мая Новоселска бяха отличени с няколко награди, последната от които е „Златно перо”. „Бих се зарадвал повече на златен лаптоп, защото днес никой не пише с перо, но нищо”, засмя се отново зевзекът и призна, че по време на репетиции крещи основно на съпругата си на принципа „казвам ти дъще, сещай се снахо”, за да не се налага да повишава глас на другите актьори.

След месец Москов заминава за Германия където ще репетира „Кралят елен” с частна немска трупа на една от летните сцени в Берлин .

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !